info@modernhausbau.eu+36 30 554 1015                                                                     Vissza a hazepitesmagyarorszag.hu oldalra

Történetünk

Szakértelmünkkel segíteni szeretnénk Önöknek, a családi házak kivitelezésével kapcsolatban, Továbbá az ideális technológia/falazat és az optimális fűtés/hűtésrendszer kiválasztásában.

Célunk, hogy a megrendelő a beköltözés után azt  érezze, hogy ha még egyszer építene, akkor is ezt a céget választaná ,ugyanúgy igénybe venné a szolgáltatásainkat, mert mindennel meg volt elégedve. Fontos, hogy mi felhívjuk az ügyfeleink figyelmét a nehézségekre és buktatókra is. Ötleteket, javaslatokat adunk, továbbá megpróbálunk az összes felmerülendő kérdésre válaszolni és a tulajdonos számára kivitelezi a legoptimálisabb álom otthont 
Összeszokott szakemberek, tervezők, hitelügyintézők, “CSOK” ügyintézők alkotják a csapatunkat.

  • Professzionális csapat
  • Kreatív ötletek
  • Precíz munkások
  • Modern gondolkodás
pngfuel.com

Ismerd meg csapatunkat

Gábriel László vagyok,
az építőipari cég vezetője!

13 éve kezdtem mint kőműves mester ,több cégnél voltam alvállalkozó, 2016-ben már saját vállalkozást hoztam létre, a megnövekedett megrendelések miatt. Mindezek mellett, több saját beruházásban is részt veszünk, amit a családi házak építésével egy időben menedzselünk. Szakembereink száma 42 fő és számos precíz, megbízható alvállalkozóval rendelkezünk. 

Jelenleg több mint 140 db családi ház kivitelezésben vettem / veszek részt.

Kováts András vagyok,
2001 óta dolgozom az ingatlan szakmában. 

Lászlóval 6 éve működünk együtt. Arra törekedünk hogy maximálisan megvalósítsuk az ügyfeleink elképzeléseit, korrekt és őszinte viszonyba vezényeljük le az építkezéseket. Ismerkedjen meg Ön is velünk és filozófiánkkal, nézze meg az eddig elkészült épületeket, ingatlanjainkat. 

Végezetül lehetőség is van arra, hogy beszéljen a megelégedett tulajdonosokkal!

Céginformációk:

Cégnév: GÁBRIEL GLHÁZ PLUSZ KFT.
Cím/Székhely: 1076 Budapest, Garay u. 45
Telephely: Székesfehérvár Mártírok útja 5.  
Adószám: 26263881-2-42
Pénzfogalmi számlaszám: 12023101-01630191-00100004
Felelősségbiztosítás kötvényszáma: 95645002487708100

Bezárás