info@modernhausbau.eu+36 30 554 1015                                                                     Vissza a hazepitesmagyarorszag.hu oldalra

A külső nyílászárók 80mm-es, 7 légkamrás Rehau profilból készülnek 3 rétegű üvegezéssel. A külső nyílászárók megfelelnek a passzívházra vonatkozó elvárásoknak. A tulajdonos elképzelése szerint a ház fűtését a jól bevált padlófűtéssel oldjuk meg. A fűtést és a meleg víz ellátást 32Kw teljesítményű gázkazán biztosítja egy 200 literes forró víz tárolóval kombinálva, ami garancia a folyamatos forró víz ellátásra akár őt fős család esetén is. 

A földszintet és az emeletet elválasztó födém és a belső lépcső monolit vasbeton szerkezetű, ennek köszönhetően nagyobb, egybefüggő terek kialakítása vált lehetségessé. Tetőfedésként modern korcolt átszellőztethető lemezfedést alkalmazunk, ami megoldás a csekély ( 10 fok alatti ) hajlásszögű tető megépítésére.

Megújuló energiaként napelemek kerülnek felszerelésre, ami havi cca. 14.000 ft. megtakarítást eredményez és lehetővé teszi egy elektromos gépkocsi töltő felszerelését is. A földszinten egy, az emeleten szobánként hűtő-fűtő split klímákat építünk be, melyek megoldást nyújtanak a nyári melegben a ház klimatizálására, hűvösebb, kora őszi napokon a helységek temperálására.

M. Krisztina

Vállalkozó

“2017 év végén sikerült megvennünk egy gyönyörű örökpanorámás telket Ürömön, melyre egy ikerházat álmodtunk meg. Elkezdődött a tervezés és a kivitelezők megkeresése. A kivitelezőktől kapott várható kezdési időpontok és az extrém magas vállalási árak miatt a kezdeti lelkesedésünk igencsak alábbhagyott. Már- már lemondtunk a házépítésről, mikor megtaláltuk a „modernhausbau” csapatát. Az első személyes találkozón kölcsönös szimpátia alakult ki és nem utolsó sorban minden kérdésünkre érthető és megnyugtató választ kaptunk. Ami hihetetlennek tűnt az építőiparban manapság tapasztalható körülmények között, pl.: kezdési időpont szerződés kötés után 6 héttel.  Az árajánlat is ár-érték arányban rendkívül korrektnek mondható volt.

Nem sokat gondolkodtunk, belevágtunk.  Ahogy az első találkozón ígérték, a szerződés megkötése után 6 héttel , 2019 július végén elkezdtük az építkezést. Most a szerkezetkész állapotnál tartunk. Nagyon elégedettek vagyunk a csapattal és az eddigi munka minőségével. Fiatalos, lendületes cég, hozzáértő szakemberekkel. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek.”

Képek

Tekintse meg a projecthez tartozó látványterveket, tervrajzokat, képeket.

Bezárás