info@modernhausbau.eu+36 30 554 1015                                                                     Vissza a hazepitesmagyarorszag.hu oldalra

Felejtsd el a kulcsokat! Bemutatjuk okos zárunkat

Nyissa és zárja ajtaját okos-telefonról (Android vagy IOS), táblagépről vagy akár Apple watch-ról!

Ismerje meg legújabb termékünket, a Danalock elektromos zármozgatót, mely számos kényelmi funkcióval szolgál! 

Gondolt már arra, mikor egyedül hazaért egy nagyobb bevásárlásból: ’Bárcsak könnyebb lenne a bepakolás?  Okos zárunk ugyan nem viszi be a szatyrokat Ön helyett, mégis segítségére lehet, hiszen a megfelelő beállításokkal, akár kulcs vagy a mobil alkalmazás használata nélkül is, a zár közelébe érve automatikusan nyílik a bejárati ajtó.

Számos más esetben is hasznos lehet új eszközünk. Vegyünk még egy példát: Rohanó világunkban, a reggeli kapkodás közepette könnyen megfeledkezhetünk a bejárati ajtó zárásáról. Fibaro okosotthon rendszerünk a beleintegrált zárral lehetővé teszi a távoli ellenőrzést és működtetést.

 

Zárunk nem csak az ’Airbnb’ vagy hotelek számára megfelelő megoldás. Z-Wave-s okos otthon rendszerünkkel, egy egyszerű programmal – mely adott idő után automatikusan zárja az ajtót – saját otthonát is biztonságosabbá teheti!

Termékünk bárki számára elérhető, hasznos megoldás! Amennyiben még nem rendelkezik Fibaro rendszerrel, okos zárunk akkor is kiváló választás lehet! A beépített bluetooth lehetőséget ad, hogy a Danalock Premium applikációján keresztül Ön is mobiltelefonjával nyissa / zárja a megfelelő ajtót.

A termékről bővebben: Méretét tekintve mindössze 59 mm széles és ugyanilyen vastag. Alumínium házban kap helyet a tápellátáshoz szükséges 4db CR123A elem, mely a gyártói adatok szerint ez közel 9000 nyitás vagy zárás ciklusra elegendő. Az új Security 2 framework szabványnak köszönhetően pedig a lehető legbiztonságosabb a kommunikáció a Z-Wave-hálózaton.

Kompatibilis zárbetét: 

Danalock eszközünkhöz egy biztonsági hengerzár betétet tudunk biztosítani. A zárbetét belső részét a hozzá tartozó plusz nyúlvány elemekkel megfelelő hosszúságúra tudjuk beállítani, ezáltal különböző vastagságú ajtókhoz is használható. Biztonságos kialakításának köszönhetően a kulcs nem másolható; a másolás csak a zár gyártójánál, a hozzá tartozó kártya birtokában lehetséges.

Vélemény, hozzászólás?

Bezárás